dilluns, 11 de març del 2013

Campió Absolut a la Joan Albó de St. Feliu !!!

Aquest ha estat un gran cap de setmana de regates a St. Feliu. Ens hem trobat nou embarcacions punteres de la costa catalana repartides en dos grups de classificació.


Embarcacions com el Rats on Fire, l’Stick Farr, l’Immens, Saiola 10, Lone, Nortia venien amb un gran potencial a nivell material i tripulacions.


Dissabte vam fer la tradicional travessa costanera St. Feliu-Llosa de Palamós-Illes Formigues-Llosa de Palamós-St. Feliu.


Va ser una regata bastant tècnica, a on el vent va anar de menys a més i a on la estratègia a nivell elecció de les veles, així com també la tàctica a la cenyida, ja de tornada cap a St. Feliu, va marcar la regata.


El Comet@ es va imposar en el grup RI2-RI3 i va aconseguir un meritori 3er lloc de la general, tant sols per darrera del Rats on Fire i l’Immens.

Val a dir que el Nortia es va haver de retirar en haver tocat les roques de les Illes Formigues, ocasionant-li una via d'agua que el va obligar a treure el barco fora de l'aigua, a St. Feliu.

Diumenge tocava fer recorreguts de bastons. La primera regata va ser complicada atès que hi havia condicions molt diverses de vent i de mar. Finalment vam aconseguir un meritori 2on lloc del grup i també de la general tant sols per darrera del Fanytas, que es va aprofitar d’un increment de vent a la cua de la flota per avançar molt més que la resta.


La segona regata va ser amb vents de 20 nusos i puntes de més, i vam decidir anar a conservar el campionat i també el material. Tot i així vam tornar a repetir segon lloc de grup i també de la general pel darrera del Saiola 10.


Així doncs, primers del grup RI2-RI3 amb un 1er i dos 2ons, pel davant del Saiola 10, que va fer un 2on, un 3er i un 1er.


Així mateix, també vam guanyar a la General amb un 3er i dos 2ons, també pel davant del Saiola 10, que va acabar en segona posició.

Amb això es comença a veure la gran millora a nivell embarcació i tripulació que hi ha hagut, essent optimistes per a les grans fites que ens esperen properament.


Podeu consultar la documentació i les classificacions d'aquesta regata al següent enllaç.