dilluns, 18 de febrer del 2013

Subcampions de la Interclubs 2013

  Foto: PanoramaVela

Tanta mala sort no podíem tenir. Aquest cap de setmana, si els recorreguts de les proves eren bastons no podíem fallar.


El cúmul d’errors i la mala sort que vam tenir a les jornades anteriors havien de canviar. Dissabte no vam poder celebrar cap prova en el nostre grup de classificació i el motiu no va ser altre que la manca de material i mitjans per part de la organització per a poder fer un recorregut alternatiu al grup 1, després de tenir moltes variacions en les condicions de vent.


No pot ser que un dels clubs organitzadors com és el CN el Balís, com que tenia una altra competició, no va aportar material per a la Interclubs i tot s’hagués de fer amb el que tenia Arenys. Un zero organitzatiu, encara que un aprovat al Comitè de Regates que en general ho ha fet força bé durant el campionat.



Començàvem el cap de setmana en quarta posició, a sis punts del primer classificat, el Nortia, a dos del segon, l’Hydra i a un de Wassamanaia. Tot i així, teníem el cinquè classificat, el Dimna, a tant sols un punt de distància.


Dissabte no varem poder celebrar proves, cosa que se’ns posava la victòria pràcticament impossible, encara que no perduda matemàticament.


Diumenge vam tenir la sort de cara en poder-se celebrar dues proves. Va ser una jornada molt completa. Vent de component Est, amb intensitats que anaven entre els 6 i els 8 nusos, condicions complicades pel nostre Comet@, que navega millor amb més pressió de vent.


Tot i així, després de fer les sortides força correctes vam ser capaços d’aconseguir un primer i un segon lloc.


Regates de control, sense complicar-nos la vida amb la tàctica i certificant una estratègia de control respecte als nostres rivals, atès que sempre vam anar endavant o amb els tres o quatre del davant.


Maniobres força correctes i molta velocitat del barco, amb moviments quasi perfectes per part de tota la tripulació.


Finalment hem aconseguit un molt bon segon lloc a tant sols dos punts del Nortia, cosa que ens fa ser optimistes de cara a les properes regates, ja que amb preparació, atenció, planificació i cometent les menors errades possibles som capaços de tot.

Han anat molt bé totes les reflexions fetes entre tots durant la setmana.


Felicitats tripu i a pensar ja en la propera!