dilluns, 8 de març del 2010

Primer rosco de la temporada al Príncep de Girona, de Blanes

Mentre uns recollien el premi, els altres fèiem el transport del Comet@ cap Arenys.

Aquest Cap de Setmana ha estat molt bo per al Comet@.
Hem guanyat el Trofeu Príncep de Girona, a Blanes, revalidant la victòria de l’any passat.

Amb això ja ens hem posat líders del campionat de Catalunya en RI3. Malgrat tot, només portem dues regates i encara manca molt de campionat.

Dissabte es va donar sortida a una prova, amb vent de tramuntana i finalment, quan només quedava l’últim tram de popa es va anul·lar degut a una rolada del vent del 360º al 80º.

Amb un vent de Llevant que es va estabilitzar, amb vent de 15-18 nusos a la primera prova i fins a 23 nusos a la segona, vam aconseguir un segon i un primer lloc.

Les proves van ser molt dures però vam anar com una moto, aconseguint fer unes maniobres gairebé perfectes, així com també una estratègia en regata gairebé perfectes.

Cal destacar la sortida de la segona prova, la qual va ser decisiva a l’hora de poder aconseguir la victòria. En aquesta prova guanyava gairebé qui tenia menys pollastres, i nosaltres només vam tenir un problema a 100 mts de l’arribada que el vam resoldre perfectament, atès que portàvem una gran avantatge respecte als nostres dos rivals directes; el Nairam II i el Blue Marlin.

Diumenge tocava a la travessa Blanes-Lloret-Pilona del Malgrat-Blanes.

Finalment la manca de vent va fer que totes les embarcacions acabéssim reunits entre la desembocadura de la Tordera i Blanes i ningú va aconseguir arribar dintre del temps límit establert per a cada embarcació. Val a dir que el Nairam II va estar a punt d’aconseguir-ho.

Finalment, primer rosco de la temporada, revalidant la victòria de l’any passat, sobretot pel davant del Blue Marlin III i del Nairam II, i a preparar la següent prova, a Sant Feliu, per al 20 i 21 de Març.

Val a dir que degut a l’avís de temporal, una vegada arribat a port i carregat el Comet@ amb els trastos, el vam baixar cap a Arenys, arribant a ¾ de 8, just abans de començar a ploure.

En Joan, en Gonzalo, l'Eduardo i l’Òscar, que aquesta regata ens va acompanyar es van quedar per a recollir el trofeu i en Pablo, en José Antonio i jo, vam marxar cap a Arenys per mar.

Enhorabona a tots!!!

Notícia de Ràdio Arenys

1 comentari:

Gonzalo de Maqua ha dit...

Yo quisiera aprovechar para felicitar a todos los componentes del Comet@ por el exito obtenido y al Club de Vela Blanes por la organización de la regata, por sus desayunos, y por servir la comida en mesa con mantel y servilletas de tela, que mejora sin lugar a duda a supuestamente clubs de mas renombre. Sobre el comite solo apuntillar que es de agradecer el avisar a la embarcación que se le termina el tiempo limite en vez de dejarlo flotar, pero seguro lo harán mejor en el proximo certamen.
Suerte con la renovación del puerto.
Gonzalo de Maqua.
Palo/Piano del Comet@