diumenge, 21 de març del 2010

El Joan Albó de St. Feliu, també per al Comet@

Aquest ha estat un Cap de Setmana una mica complicat meteorològicament parlant, tal i com estava ja previst en els pronòstics meteorològics a St. Feliu de Guixols.

El nostre Comet@ ha participat per tercer any consecutiu amb l’objectiu d’aconseguir revalidar per tercer any el títol de campions en el grup RI3.

Dissabte estava prevista la tradicional regata costanera entre St. Feliu, la pilona de Palamós, virar les illes Formigues i tornada a St. Feliu, passant de nou per la pilona de Palamós.

La intensitat del vent no acompanyava i el Comitè de Regates va decidir anul·lar la prova a dos quarts de dues, d’una manera una mica inexplicable, ja que durant la tarda el vent va pujar d’intensitat i almenys s’hagués pogut celebrar la prova amb escurçament a Palamós, per posar-ne un exemple.
Tot s’havia de decidir durant la jornada de diumenge a on les previsions meteorològiques en quant a vent eren molt dolentes. Finalment s’ha pogut donar la sortida a la primera prova, una prova a on hem fet una sortida per la zona de terra, a diferència de la resta de la flota, que ha sortit tota conjunta des del costat del Comité. Això ens ha permés sortir sols, lliures de vent i pel costat bo, cosa que des d’un inici ens hem començat a distanciar considerablement dels nostres adversaris en el grup RI3 i arribant a la boia de barlovent amb les embarcacions del grup RI2.

La distància era considerable; uns 4 minuts respecte al segon classificat.
A la segona volta hem arribat a aconseguir una diferència de 5 minuts respecte a l’India II, cosa que ens ha fet anar tranquils fins que en el últim tram ha baixat molt el vent i els que venien pel darrere encara en tenien.

Per fi, primers, seguits de l’India II del CN Arenys i el Sia Gormiti del CN Skipper.

El Comité ens ha tingut esperant fins a les 15:00 hores per si es podia donar una nova sortida per a una segona prova però malauradament el vent no ha acompanyat.

Així doncs, per tercer any consecutiu hem aconseguit guanyar aquesta tercera prova del Campionat de Catalunya, cosa que amb dos primers i un segon ja tenim 24 punts (8,8,8), distanciant-nos ja dels nostres principals rivals.

Enhorabona a tota la tripu que avui s’ho ha treballat molt i molt.

Esperem que el Club Nàutic d’Arenys hagi recapacitat i finalment aquesta sigui la última prova que competim com a independents, tornant a defensar el gallardet del Club.

Ens retrobem d'aquí a dues setmanes a L'Estartit al Trofeu de Pasqua.
Podeu veure la notícia publicada de la web de la FCV
La flota arenyenca vol que tornem a navegar pel Club Nàutic. Doncs la Junta s'ha de posar les piles...