dimarts, 28 de maig del 2013

Bona 4ª posició al Trofeo Conde de Godó

Aquest cap de setmana hem participat a una de les regates més importants de l’Estat com és la Godó.

La organització ha fet un gran esforç per aglutinar les millors embarcacions i tripulacions amb el que podríem definir com la mini Copa del Rei.

Han estat tres dies força durs amb la meteorologia atès que el temporal de sud no ens ha deixat oblidats.

Divendres vam fer una primera prova a vents de 25 nusos i puntes de 30, a on el més important era no trencar res i intentar cometre els menors errors possibles. Vam quedar 6ens a la proba.

Dissabte el Comitè de Regates va apurar massa la jornada i va realitzar tres proves, amb la qual cosa vam aconseguir pujar un esglaó a la classificació després d’haver aconseguir dos tercers llocs i un cinquè.

Finalment, diumenge es va celebrar una sola prova, amb una menys d’intensitat de vent que ens va permetre ser una mica més competitius, aconseguint un bon 3er lloc.

Finalment, ens vam quedar a tant sols dos punts de pujar al podi, quedant en 4rt lloc de la classificació final, per darrere de l’X-38 carregada de professionals, del Airlan Aermec i del Saiola X.

En resum, un bon cap de setmana que ens ajudarà a continuar amb la preparació de cara a fites més importants.