dilluns, 14 de maig del 2012

MedSailing 2012. Campions al Grup RI2

Aquest ha estat un cap de setmana molt profitós de cara a la continuació de la preparació del Comet@ i la nostra tripulació.

Un total de 13 embarcacions ens hem reunit per a participar a la Mediterranean Sailing Meeting celebrada al Club Nàutic El Balís.

Malauradament, tant al grup RI1 com en el grup RI3 no han arribat als 5 inscrits, per la qual cosa s’ha fet classificació conjunta. De totes formes, la organització ha decidit premiar al primer classificat del grup RI2 per haver un total de 7 inscrits participants.

Entre aquests, a part del Comet@, han vingut embarcacions molt potents del grup RI2, com són el Lone, Vertigo Dos, L’Oreig, Dimna i Tete. Tant el Lone com l’Oreig ens van vèncer a St. Feliu i després d’aquest cap de setmana sortim molt animats, ja que hem pogut guanyar-los a tots tant a la prova de dissabte com també a la de diumenge. Així mateix, la invitació de gent nova amb molta experiència està fent que les evolucions, tant en la posada a punt del Comet@ com també en la navegació, ens està ajudant a millorar a passos de gegant.

Vul destacar la bona regata que va fer ahir el nostre antic Comet@, ara anomenat Springbok III, que a la regata de diumenge va acabar en una meritòria tercera posició de la general, demostrant que és una gran embarcació que a nosaltres ens va donar moltes alegries i que de ven segur que les continuarà donant a la seva nova tripulació.

El Comet@ actual va finalitzar en 4ª posició de la classificació general empatat a punts amb l’Immens, una embarcació molt potent del grup RI1 i que a la passada edició de la Copa del Rei va acabar en tercer lloc.

Finalment no ens podem oblidar de la victòria a la general del Duende, que ha fet un esplèndid cap de setmana.