dilluns, 20 de febrer del 2012

Subcampions a la Interclubs!!!

Finalment no ha pogut ser. El nostre rival més directe, el Nortia, ha estat força més regular i superior i hem acabat segons del nostre grup RI2.

Ha estat un campionat a on els canvis de patró en algunes tripulacions han fet efecte en aquells moments. Això s’ha pogut veure el cap de setmana passat al Dimna, que dissabte va fer dos primers i aquest dissabte passat amb l’Hydra, que també va fer dos primers llocs.
Nosaltres no hem fet un gran campionat. La tripulació portava temps sense competir de debò i el barco encara no ens el coneixem prou. No és un barco que perdoni com feia l’anterior Comet@ i sí li cal una posada a punt molt més meticulosa.

Tampoc ens ha ajudat gaire la sort. El sisè lloc aconseguit a la tercera prova del campionat va ser, no només a la nostra forma de navegar, sinó sobretot a la loteria que hi va haver amb el vent.
Finalment segons, havent aconseguit dos segons llocs, un sisè i tres tercers. Tot això a un grup de classificació a on clarament les embarcacions anem molt ajustades. Tant que a la primera prova d’aquest dissabte, en finalitzar-la no teníem clar si la havíem guanyat en temps compensat o fins hi tot havíem quedat tercers, finalment tercers. La mala sort!!!, a 9 segons del primer i a 5 del segon..., a una proba que va durar una hora i quaranta minuts.

Cal felicitar al Nortia pel títol aconseguit, així com també a l’Hydra, Vertigo Dos i Dimna, que han estat allà i fins a l’últim dia i qualsevol hauria pogut pujar al podi.

Val a dir que com a Interclubs que és, el nostre club ha aconseguit revalidar el títol aconseguit a l’any passat per davant del RCN Barcelona. Si a l’any vinent tornem a guanyar aconseguirem la copa en propietat.

Cal ser realista i estar contents, hem fet 4 campionats des del passat mes de setembre i mai hem baixat del podi; Illes Medes (A2) – 3ers, GP El Balís – 1ers, COPA RANC – 2ons i Interclubs – 2ons. Per tot això, anem per bon camí.

Ara, a seguir aprenent i coneixent el nou Comet@ amb les regates d’aquí, amb vistes posades a campionats molt més importants.