dilluns, 6 de febrer del 2012

Bon Inici de la Interclubs 2012

Ahir va començar una nova edició de la Interclubs.


Aquest any comencem la temporada en un nou grup de classificació després del canvi de barco.


El nou Comet@ participa en el grup RI2, un grup a on el nivell és força més alt respecte al grup RI3, sense desmerèixer als antics contrincants., i així es va poder veure durant la primera regata celebrada durant el dia d’ahir, amb un grup a on els cinc primers classificats varem entrar en un interval de temps no superior al minut i mig, en una regata que va durar hora i mitja aproximadament. Finalment varem entrar en primer lloc en temps real i en segon lloc en compensat, a 21 segons del Nortia.


La regata del Comet@ va ser força bona tot i fallar en la sortida i alguna maniobra. Des del primer moment ens varem possar al capdavant de la flota, tot i que en el primer tram de cenyida l’Hydra aguantava força bé.

La proximitat i intercanvi de posicions entre el Nortia i nosaltres va fer de la regata una magnífica competició que ens va permetre oblidar-nos del fred que feia.


Cap a final de la regata tant el Nortia com el Dimna i el Vertigo Dos es van aproximar molt a nosaltres.


El Nortia va tenir un problema a l’últim pas per la boia de barlovent que el va fer entrar cinquè, però amb temps suficient com per guanyar en compensat i per això cal felicitar-los.


De totes formes, de les regates s’apren, i nosaltres hem aprés moltes coses que ens permetran de ben segur continuar lluitant per les primeres posicions.
En arribar a port ja ens esperava el medidor per a verificar el nostre certificat. Així ho va fer verificant tots els segells de les veles i el plom de latre.


De moment, el CN d’Arenys lidera la classificació per equips després de comptabilitzar el primer lloc aconseguir pel Motyvel-Quantum en el grup RI1, el segon classificat nostres en RI2 i també el segon lloc aconseguir en el grup RI3 pel Blouap Dos.

Ara, a recuperar forces per al proper cap de setmana.


A tope tripu!