diumenge, 18 de setembre del 2011

G.P. El Balís: primera victòria de nivell

Hem aconseguit guanyar el Gran Premi El Balís a la nostra estrena en el Grup RI2.



Aquest cap de setmana hem començat la nostra temporada particular i el resultat ha estat immillorable; PRIMERS!!!

Dissabte varem disputar un total de dues proves; la primera amb un recorregut de bastó a on es va notar la manca de coordinació en general atès que tots junts mai havíem navegat junts. Això ens va fer aconseguir un tercer lloc.

La segona prova va consistir en una regata costera des de St. Andreu de Llavaneres, anar a virar una boia a l’altura de Cabrera per tornar de nou a Llavaneres. Va ser una regata a on la velocitat va imperar molt més que la estratègia, tot i que varem fer una sortida quasi perfecte i els nostres rivals més directes van voler provar pel costat equivocat de la sortida. El resultat; primers, aconseguint ja el liderat atès que el segon classificat tenia un primer i un quart lloc, per un tercer i un primer nostre.
Diumenge només es va disputar una proba. Amb un vent molt variable de component E, tant a nivell de direcció com també d’intensitat, sumat a una corrent de SW va fer que fos una regata en format de bastó molt complicada a on l’afinament constant a nivell de timó, així com també de les veles va fer que haguéssim de treballar de valent.


La bona feina feta, així com també la bona velocitat del Comet@ en relació als nostres rivals va fer que aconseguíssim de nou la victòria a cinc minuts d’avantatge en temps compensat respecte al segon classificat.


Així doncs, bon inici de temporada a una regata del Campionat de Catalunya i a on gairebé tots els possibles rivals directes ja ens comencen a conèixer...

Molt bona feina, tripu!!!

Resultats:
Prova 1
Prova 2
Prova 3
Final General