diumenge, 11 de setembre del 2011

Comencem a tenir bones sensacions

Avui ha estat un bon dia de regata a on tot i participar a la regata social del diumenge, hem competit amb una vintena d’embarcacions, de les quals en destaquem de prou importants com el Duende, Nuba, Hydra i Dimna, entre d’altres.

Amb un garbinet de 13 a 15 nusos, hem fet una sortida bastant correcta però lliures de qualsevol desvent per part dels nostres rivals.

Hem fet una cenyida de 2 milles a on per velocitat i angle els nostres rivals de grup, com l’Hydra i el Dimna, embarcacions que haurien d’anar per davant nostre, no han pogut avançar-nos en cap moment.

Malauradament hem completat un recorregut amb un través i un llarg, aquest últim amb spi, en comptes de poder fer un bastó, que és el recorregut que s’acostuma a fer a les regates importants.

Finalment, guanyadors en temps real, amb molt bona velocitat, tot i que encara ens queda molt per a millorar les maniobres.

De totes formes, sembla que la posada a punt del Comet@ i del nostre equip augura bones sensacions de cara a la propera regata de Gran Premi El Balís del cap de setmana vinent, a on podrem veure realment a on estem a dintre de la flota respecte als nostres rivals.