dimarts, 12 d’octubre del 2010

Subcampions d’Espanya RI3!!!

Aquest és el resultat que hem aconseguit durant el Cap de Setmana llarg.
Entre dissabte i dilluns, el nostre Club Nàutic ha organitzat aquest Campionat d'Espanya de la Zona Mediterrània, aprofitant la Copa RANC, que a l’hora és regata puntuable pel Campionat de Catalunya per a les embarcacions catalanes.

Dissabte no varem començar bé i a la primera regata, per culpa d’una rolada de vent, ens varem quedar relegats a la quarta posició. Per sort, a la segona prova del dia varem quedar segons, per la qual cosa teníem un tercer lloc de la classificació general.

Diumenge la pluja va fer presència i el vent no va aparèixer, per la qual cosa el Comitè de Regates va decidir suspendre la travessa prevista de 32 Mn entre Arenys, Calella i Masnou.

Dilluns semblava que el vent seria fluix, però no va ser així. El Comitè va voler donar inici a les proves a les 11:30 hrs i varem poder completar un total de tres proves més.
La primera del dia va ser pràcticament perfecte per a nosaltres, i així va quedar palès, donat que varem fer un primer lloc, per davant un A31 com el Lean & Mean de Dènia,amb una tripulació d'un gran nivell, embarcació que corre molt i que fins i tot s’havia modificat el ràting per passar de grup RI2 a RI3 durant la setmana anterior.

La segons i tercera prova del dia van ser de control, per assegurar la segona posició del calaix, tot i que el Lean & Mean sempre estava a l’agüait sobre el que anàvem fent. Fins i tot en algun moment se’ls notava nerviosos, perquè estavem allà, amb ells i ens havien de treure gairebé dos minuts per hora de navegació.

Finalment subcampions, amb un 4rt, un 2on, un 1er i dos 2ons. Força bé atès que també teníem els nostres principals rivals al campionat de Catalunya; el Miriapodo, que va quedar tercer i el Blue Marlin, que va quedar quart.

Així doncs, completem i finalitzem també el Campionat de Catalunya com a vencedors en RI3. Per altra banda tot està pendent de finalitzar a manca de dues regates a disputar durant aquest mes d’octubre a Tarragona, però si no hi ha res de nou, és possible que ens tornem a emportar el Rànquing General de Creuers de Catalunya.

Voldria agraïr a tota la tripulació la gran temporada que hem fet. Pablo, Gonzalo, Eduardo, Joan, Edu, Nel, José Antonio, Eudald, Isaac, Jaime, Així mateix, agraeixo a l’armadora, la Cristina, la paciència que ha tingut amb mi, ja que això de fer 10 regates puntuables de tripulació i 3 puntuables d’A2, han tret molts caps de setmana a la família.

Així mateix, un agraïment a tota la organització, començant per la Marineria i acabant pel Comitè Organitzador, amb un Comitè de Regates d'un alt nivell, a on hi ha hagut molt pocs errors i ha fet que el campionat hagi estat un gran èxit.

Moltes gràcies a tots i a tope tripu !!!

Fotos entrega premis