diumenge, 3 d’octubre del 2010

Solitaris A Dos – Una altra victòria a la Illes Medes



Video encalmada I
Video encalmada II

Gran regata i regata força dura la d’aquest Cap de Setmana.
A la categoria de Solitaris A Dos hi ha hagut una bona participació amb un total de 12 embarcacions amb un gran nivell.

Regata puntuable pel Campionat de Catalunya de Solitaris A Dos i de nou hem tornat a guanyar amb contundència, per 40 minuts en temps compensat respecte al segon classificat, el Dimna. Val a dir que de nou hem guanyat al Cometa a Dos, aquest cop també, el germà gran del nostre barco i vigent Campió de Catalunya de Solitaris A Dos, en temps real, .

Regata de 90 milles entre Arenys, Pilona de Palamós, Illes Formigues i Illes Medes, i tornar.
La anada va ser molt ràpida, aconseguint passar les Medes a les 20:00 hrs, després de sortir d’Arenys a les 12. La popa entre les Formigues i les Medes va ser molt ràpida i el Comet@ va agafar alguna punta de 13 nusos de velocitat.

Malauradament el vent ens ha deixat just en arribar a Malgrat, cap allà les 8 del matí i no hem pogut creuar la línia d’arribada fins a les 11:50 hrs. Així doncs, quasi 24 hores de regata a on la feina ha estat dura i fins i tot no hem tingut quasi temps per menjar tranquils.

La estratègia inicial de la regata ens ha donat la voctòria, ja que vam arribar a les Medes just pel darrere d’embarcacions molt més grans d’altres categories i el Dimna, que té 7 peus més que el Comet@.

L’inici de la tornada ha estat dur, ja que feien puntes de 18 nusos i les embarcacions de solitaris ho tenien força més complicat que les de tripulació, ja que no podíem fer tanta banda.

La tornada fins a Lloret ha estat molt bona, però alhora també molt treballada. En Pablo i jo ens ho hem currat tant que ni tant sols hem pogut dormir més que 15 minuts en un parell d'ocasions. La nit era molt fosca i sense lluna, per la qual cosa no es veia absolutament res. La tàctica de nit era perillosa ja que volíem apurar la costa, però degut a la poca visibilitat, sobretot a les penyes de la Costa Brava, no ens atrevíem a acostar-nos més del compte per no tenir ensurts.Tant poc es veia que quasi ens mengem unes petites roques sortints de les Illes Formigues. Hauria estat la fi del Comet@. De totes formes, hem tingut sort per evitar a temps la col•lisió, just a poc menys de 10 metres de distància.

La paciència en la encalmada ha fet que després de que alguns rivals ens recuperessin una mica la distància ens haguem tornat a distanciar aconseguir una nova victòria A Dos, demostrant que això dels Solitaris tampoc se’ns dona tant malament.

Ara toca el pel proper cap de setmana al Ct. d’Espanya de tripulació, a on esperem aconseguir un bon resultat.

2 comentaris:

Gonzalo de Maqua ha dit...

Felicidades pareja, no esperaba menos de vosotros, Ahora a recargar las pilas para este fin de semana

fēng540 ha dit...

Habeis ganado chicos!!! Felicidades de Martina (Eureka)