diumenge, 18 d’abril del 2010

Contundent victòria a Port d’Aro

Cap de setmana rodo, amb dues proves celebrades dissabte, amb vent fluix i molt variable i a on hem demostrat que aquestes són les millors condicions de mar i vent per al Comet@.

Dues victòries contundents a on des del principi ja ens varem posar líders.

Diumenge, vent de garbí amb una mica de pluja i amb mes intensitat. El Comitè va penjar una nota al taulell oficial d’anuncis a on deia que a les embarcacions del nostre grup havíem de passar una boia situada a 0,2 milles respecte a la de les altres embarcacions. No ens hem donat compte i tot i anar líders se’ns han colat dues embarcacions. A partir d’aqui, la millor remuntada feta en una regata però la prova se’ns ha escapat nomes per 3 segons, quedant en segona posició darrer del Nairam.

La quarta i última prova ha estat d’una superioritat brutal respecte a la resta d’embarcacions del grup, liderant-la com tot el Cap de Setmana.

Per tot això ens hem endut el XV Memorial Enric Alsina amb tres primers llocs i un segon, a 5 punts d’avantatge respecte el Nairam II, que es qui ens va treure el títol a L’Estartit per només un segon en temps compensat.

Encara som més líders del Campionat de Catalunya 2010, amb tres primers i dos segons llocs.

Ara, a preparar la primera prova que participarem del Ct. de Catalunya a dos, a celebrar també a Port d’Aro i consistent en una travessa d’unes 40 milles entre Platja d’Aro, Palamós, Formigues, Medes i tornada a Port d’Aro durant la matinada de diumenge.


Per cert, diumenge he navegat amb la samarreta perica. Ja que no vaig poder estar a l'Estadi RCDE, almenys vaig demostrar la meva alegria per l'empat aconseguit contra "el millor equip del món". Si, si, el del Consulat Suís.

1 comentari:

Gonzalo de Maqua ha dit...

Felicidades Comet@!!!, un gran paso en un recorrido cada vez mas corto