dilluns, 28 d’octubre del 2013

Campions de Catalunya 2013!

Aquest cap de setmana s’ha disputat en aigües de Mataró una nova edició del Campionat de Catalunya de Creuers.  
   
Nosaltres hem participat en el grup RI2 amb tripulació renovada . Val a dir que aquest any la participació en el nostre grup ha estat força important, amb un total de 18 inscrits i el nivell també ha estat superior al de l’any passat.

Així mateix, les condicions de vent han estat molt bones, amb vents que pràcticament no han baixat dels 15 nusos, dissabte de component est i diumenge de component oest.

Ens hem endut el campionat amb un total de 5 proves realitzades, de les quals hem fet un 1er, 2 ons i un retirat. Un problema amb el govern del timó ens va obligar a retirar-nos de la última prova. Tot i així, gràcies al descart de la pitjor prova realitzada ens hem endut el campionat en el grup RI2 pel davant del Corporación Legal i del Marina Port Vell.

Així mateix, també ens hem endut el Campionat de Catalunya per Equips, formant equip amb el Rats on Fire (RI1) i el Springbok III (RI3).
Moltes gràcies al Carlitos Team per haver-nos acompanyat i també per tot el que hem aprés durant aquest cap de setmana intens i ple d’èxits.