dimarts, 10 de juliol del 2012

El Comet@ Regattabet.com guanyador absolut de la Bufacaldos

Aquest cap de setmana el Comet@, aprofitant la preparació prèvia a la Copa del Rei de Vela, ha participat a la regata Bufacaldos, organitzada pel C.N. Garraf. Aquest prova és puntuable per la Copa Catalana Zona Centre, de la Federació Catalana de Vela.

El campionat ha consistit en tres proves; la primera va ser una regata costera dissabte, consistent en una travessa des de Garraf fins a la piscifactoria situada davant de Calafell. Diumenge es van celebrar dues proves de recorregut amb boies.

Les regates han anat molt bé per a la nostra embarcació aconseguint tres primers llocs, que ens han donat el títol, tant a nivell de grup RI2 com també a la classificació general.

Així mateix, ens ha permès posar-nos al capdavant de la classificació en RI2 de la Copa Catalana de la Zona Centre, a la qual les següents proves puntuables seran ja al mes de setembre, amb el Gran Premi El Balís i la Copa RANC.

La coordinació de la tripulació i la posada a punt del Comet@ fan que mirem amb força optimisme la Copa del Rei que comença dilluns vinent en aigües de Palma de Mallorca.