diumenge, 18 de març del 2012

Gran victòria a la Solitari A2 d’Arenys

Aquest dissabte, en Nel i jo hem participat a la primer prova de la lliga de Solitaris A2 del Maresme. La regata va consistir en un recorregut de 16 milles entre Arenys-Mataró-Arenys-St. Pol-Arenys.
La sortida va ser força puntual. Tot i així, abans de començar la regata vam haver de solucionar un problema amb les drisses i vaig pujar al pal per a solucionar-ho.





Un total de 35 embarcacions repartides en dos grups en A2 i un sol grup en Solitaris. Vam fer una sortida força bona i vam arribar a la boia de desmarcatge en segon lloc en temps real, just per darrera del Duende.

Durant la cenyida cap a Mataró només ens va passar el Rats on Fire que amb els seus 46 peus d’eslora és normal que ens passés amb els nostres 37.


La maniobra de passada de la boia de Mataró de tornada cap a Arenys també ens va sortir rodona i possiblement vam ser els més ràpids en hissar l’espi.

Fins a Mataró vam tenir uns 4-6 nusos de vent que van començar a pujar a partir del pas a l’altura de El Balís. A St. Pol vam encarar cap a Arenys, també amb una molt bona maniobra que va fer que els nostres principals seguidors, l’Hydra i Vértigo Dos no s’acostessin. Va ser una cenyida espectacular, amb un vent de 17 nusos d’aparent que vam fer tocant la platja.

Finalment vam guanyar la regata a la classificació general i conseqüentment en el nostre grup de classificació, per davant de gran embarcacions i potents parelles de navegants.


Ara, a pensar en el Memorial Joan Albó que se celebrarà el proper cap de setmana a St. Feliu; una regata molt bonica de tripulació completa.