dilluns, 21 de novembre del 2011

Subcampions a la Copa RANC




Aquest ha estat un Cap de Setmana per aprendre de moltes coses.

Primer de tot per no fer cas del que et digui un Comitè de Regates i sí fer cas a les banderes.

Després, si el Comitè no fa bé la feina no hissant la bandera del recorregut que pretén fer, presentar la corresponent protesta, cosa que no vaig fer. Per culpa d’això i de no tenir la ràdio operativa (les senyals de ràdio no són vàlides a efectes de substituir-les per les banderes), hem perdut el campionat en pensar que la primera prova finalitzava una vegada realitzades dues cenyides i dues popes en comptes de tres i tres.

Això va fer que perdéssim molt de temps i en comptes de finalitzar primers o segons vam quedar tercers, cosa que ens va marcar el desenvolupament del campionat, ja que a la segona prova de dissabte el nostre resultat era d’un segon lloc, per només 18 segons respecte al Nortia que aconseguia dos primers llocs (2 pts) i nosaltres un tercer i un segon (5 pts).

Diumenge varem sortir a per totes sabent que ho teníem molt complicat. El vent de més intensitat que dissabte ens beneficiava i les dues regates van ser quasi perfectes aconseguint la victòria en ambdues.

A la primera regata de diumenge el Nortia aconseguia un segon lloc i a la segona, l’Hydra, tot i entrar davant d’ells no va poder-los guanyar en temps compensat, cosa que si hagués estat així hauríem guanyat la Copa RANC empatat a punts amb el Nortia però amb el desempat a favor per haver guanyat la última prova.

Tot i així cal felicitar al Nortia i a la seva tripulació ja que tenen un gran nivell i ho demostren regata rera regata. Tot i així, l’inici de les regates amb el nou Comet@ està essent molt més bo del que m’esperava i esperem arribar al màxim nivell ben aviat.

De totes formes, tripu, molt bona feina amb aquest segon lloc aconseguit!!!