dimecres, 1 de juny del 2011

El nostre equip estrena projecte

Finalment, després de dos mesos sense embarcació, hem aconseguit tancar un acord d’adquisició d’un altre barco. Ara només manca la signatura del contracte i portar el barco des de València, esperant que el tinguem aquí abans de quinze dies.

Aquest ens permetrà competir al grup RI2 a partir d’ara, a on hi ha un nivell molt bo i igualat entre totes les tripulacions.

L’embarcació que hem adquirit és un Vrolijk 37. l’Atrium, antic Movistar, que a l’any passat va aconseguir el subcampionat de la Copa del Rei, patronejat per l’experimentat Pedro Campos i va guanya el Campionat d’Espanya a Arenys.


Durant aquests propers mesos dedicarem tots els esforços a adaptar-nos a aquest nou projecte, competint a les regates socials d’Arenys i posant la mirada a la Copa RANC que es disputarà a finals del mes de setembre a Arenys i la Illes Medes de solitaris i a dos.

A partir de llavors i en funció de com anem, ens fixarem un programa i calendari de cara al 2012, en el qual la Interclubs serà el primer repte a aconseguir.

A tope tripu!!!

2 comentaris:

Dasumo Tres ha dit...

mamma mia!!!

Cuida't no os feu mal amb això...

Felicitats Comet@s

Comet@ ha dit...

Merci Dasumo Tres.
Ja hem navegat tot el Juliol i tot i que és molt diferent al 33, cada dia que passa li agafem molt més el punt.
Bon Estiu!