diumenge, 23 de maig del 2010

Un gran Godó d'una sola proba

Donada la poca participació en el grup RI3, les tres embarcacions d’aquest grup que ens varem inscriure ens van incloure en el grup RI2.

És a dir; que per a posar un símil, és com si tres motos de 125 c.c. participessin en una carrera de 250 c.c.

Tot i així hem aconseguit un meritori 10è lloc d’un total de 23 embarcacions, i hem guanyat en el grup RI3, tot i que sense premi...

Dissabte es va donar la sortida a una primera proba que curiosament es va anul·lar, encara no sabem ben bé per què quan ja portàvem ¾ parts de la mateixa realitzada el Comitè va decidir enviar-nos cap a port. De fet estàvem fent una gran regata i pensem que hauríem quedat dels 5 primers en temps compensat.

Diumenge la regata no ha sortit tant rodona, tot i que les maniobres han sortit força be i el Comet@ portava força velocitat., però tot i així, la única proba d’aquesta regata ha sortit força bé atès que el nostre màxim rival del grup RI3, el Miriapodo, no ens ha pogut guanyar en temps compensat i de cara al Campionat de Catalunya aconseguim 6 punts més en qualitat de guanyadors en aquest grup.


No acabo d'entendre el per què una embarcació d'Arenys i del grup RI2, es posi a marcar-nos en dues ocasions, penalitzant-nos respecte al nostre rival directe del grup RI3, el Miriapodo. De fet ens ha virat a barlovent a la segona cenyida i després ens ha orçat a la popa, quan el Miriapodo començava a distanciar-se. Finalment el Miriapodo no ens ha guanyat i el Blouap ha entrat a dos minuts per darrera nostra.

Així doncs, acabem la sèrie de 7 regates del Campionat de Catalunya 2010 amb 5 primers llocs i 2 segons classificats, amb un total de 44 punts i a la espera de veure si els nostres rivals aconsegueixen la mateixa puntuació en el cas en que completin les seves 7 regates, cosa que sincerament ho tenen difícil. Tot i així el títol està al sac, però no ben lligat. Hem de veure què fan per si de cas, reaccionar.

Ara toca descansar una mica i fer un parell de regates socials a Arenys durant el mes de Juny; una de completa i una altra A2, per preparar la nostra segona regata del Campionat de Catalunya d’A2 el proper mes de Juliol a Cambrils.