divendres, 29 de gener del 2010

El Comet@, equip Arenyenc, malauradament sense Club.

Malauradament aquesta temporada 2010 el Comet@ no portarà el gallardet del Club Nàutic d’Arenys. De totes formes, tot i no portar el nom del Club, sí que portarà el de la nostra Vila.

Després d’assabentar-me a mitjans de l’any passat d’una sèrie de circumstàncies que feien que algunes embarcacions es beneficiaven d’una sèrie d’avantatges i despeses respecte a d’altres, algunes d’elles sense ser ni tant sols socis, vaig demanar que els que competim per tota Catalunya i alguns més enllà, poguéssim gaudir d’algun tipus d’ajut, com per exemple pagar la quota mensual de soci esportiu en comptes de la de soci actiu i reducció d’un percentatge en el pagament anual dels consums d’aigua i llum del nostre amarrament, o per exemple, com a altra alternativa, que el Club assumís les neteges de la obra viva abans de cada regata puntuable tal com es fa a El Balís, o per posar un altre exemple, tenir una bonificació del 40% de les inscripcions d’aquelles regates organitzades pel Club, com per exemple fan a Barcelona.

Recordo que fa uns quants anys, la flota de creuers, si complia amb una sèrie de regates, se li bonificaba el 50% de totes les inscripcions, que no és poc.

Res de tot això. La Junta Directiva del Club Nàutic d’Arenys, atenent-se a que “no hi ha diners”, ha decidit continuar com fins ara i no recolzar a la seva flota de Creuers. Aquesta mateixa Junta té altres prioritats abans que els Creuers i així se’ns ha transmès.
És respectable, encara que no compartit, però bé, ells són els que manen, fins que deixin de fer-ho.

He esperat fins avui a prendre la decisió definitiva atès que ahir va haver Junta Directiva. Doncs com si res. Cap novetat.

És per tot això que tot i tenir l'oportunitat de tramitar la llicència federativa per un altre Club i competir en nom d’aquell Club, estalviant-me el 50% del seu cost, he preferit tramitar-la com a Independent, renunciant a contribuir amb la resta de la flota a repetir els èxits de l’any passat, a on entre tots vam guanyar la Interclubs, la Copa RANC i el Campionat de Catalunya per Equips de Creuer.

Des d'aquest blog demano disculpes a la resta de companys que han tingut més paciència que jo o ja els està bé aquesta situació, però estic segur que ho faran tant bé com fins ara.
Llàstima.

Lluís Blanchar